SİVAS / GEMEREK - Yeniköy Ortaokulu

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı etkinlikleri kapsamında yapılan 'Öğretmen Oldum' adlı film gösterimi ve konser etkinliği okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Ekm

Zıplama Balon Etkinliği tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Okulu sevdirmek ve öğrenci motivasyonunu artırmak için gerçekleştirilen etkinlik amacına ulaştı. Etkinliğe katılan öğrenciler büyük bir mutlulukla günün tadını çıkardılar.

Eyl

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu kitap okuma programı bugün ilk dersimizle birlikte başladı.

Eyl

2019-2020 eğitim öğretim yılı aşure etkinliği ile başladı.

May

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yeniköy Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı büyük bir coşkuyla kutlandı. Şenlik havasında geçen fuarımızda öğrencilerimiz ve köy halkımız eğlenceli vakitler geçirerek fuarın keyfini çıkardılar.

Nis

Yeniköy İlk-Ortaokuluna gelen XD Sinema aracı öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Tüm öğrencilerin katılım sağladığı etkinlikte izlenen kısa filmler korkuyu, heyecanı, aksiyonu, macerayı ve eğlenceyi birarada yaşattı. Öğrencilerimizin hafızalarında güzel bir gün olarak yerini aldı. Etkinliğin gerçekleşmesinde büyük payı olan Esra AYDIN öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Gemerek İlçemizde düzenlenen Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasına katılan okulumuz grup üçüncüsü olarak yarışmadan elenmiştir.

Mrt

2018-2019 Eğitim öğretim yılı Gemerek ilçesinde yapılacak olan bilgi yarışmasında okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek için okulumuzda bilgi yarışması düzenlenmiştir.

Ara

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası büyük bir sevinçle kutlandı.

Kas

İstanbul-Fransız Lisesi´nin değerli öğrencileri, velileri ve öğretmenleri okulumuzdaki tüm öğrencilere ve öğretmenlere hediyeler göndererek bizleri ve öğrencilerimizi sevindirmişlerdir.